10 Povești

14.0 lei28.0 lei

Golește
SKU: 9786067423099 Categorie:

Descriere

10 Povești reprezintă coborâșurile și urcușurile vieții, sunt în carte exemple vii ale oamenilor care au ales să regăsească echilibrul emoțional, chiar în momentele cele mai dificile. Oameni care au creat comunități și au oferit sprijin celor din jur, pornind de la durerea lor. În carte se găsesc poveștile următoarelor persoane: Bianca Brad, Cosmina Grigore, Liviana Tane, Mircea Serediuc, Alex Luchici, Carmen Ghercă, Paul Fron, Livia Frona, Cerasela Soficu, Sorin Focuță.

”Într-un fel sau altul, cartea Nicoletei Bunduc este un gest de restaurație morală într-o lume dominată de false valori, într-o lume în care, de cele mai multe ori sau de suficiente ori, trebuie să ai inimă de piatră ca să urci în carieră. O lume în care cumpărăm ca să uităm că suntem nefericiți. O lume în care uităm să ne uităm la cel de lângă noi și uităm să refuzăm să-i întindem o mână când cade”, a afirmat Violeta Cincu, în prefața cărții.

Aceste povești fac parte din proiectul de voluntariat #Saniting creat în anul 2017 de Nicoleta Bunduc, proiect ce își propune să construiască un centru de suport pentru echilibru emoțional.

Informații suplimentare

Autor

Nicoleta Bunduc

Data apariției

10/2018

Ediție

Ediție tipărită, Ediție electronică

Pagini

74

Public

publicul larg, tineri și copii

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Leave Comment
Fii primul care adaugi o recenzie la „10 Povești”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ștergeTrimite