50% reducere pentru toate titlurile din Colecția Headline – Adenium

Categorie:

Descriere

Mereu în actualitate!

O permanentă conectare la realitatea socială contemporană, grație unor publiciști de primă mână, precum și surprinderea evenimentelor cu adevărat importante între coperte transformă cărțile din colecția Headline în volume de pus pe primul raft. Analize sociale și culturale, dezbateri și polemici intelectuale, raportări diverse și originale la un cotidian aflat în continuă mișcare, acestea sunt coordonatele editoriale care permit ca dinamismul scriiturii să se intersecteze, în chip profesionist, cu momentele fierbinți din epoca noastră. Vă propunem cărți aflate mereu în actualitate, pentru a reconstrui din fragmente ale subiectivității auctoriale imaginea lumii de azi.

În perioada 21-31 octombrie 2017, Adenium oferă o reducere de 50% pentru orice volum din colecția Headline comandat de pe site-ul editurii : http://bit.ly/2eF9jna

Pentru a putea comanda de pe site-ul Adenium va trebui să vă creați un cont și apoi să puneți în coșul virtual cărțile care vă interesează. Alegeți modalitatea de livrare și finalizați comanda.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Leave Comment
Fii primul care adaugi o recenzie la „50% reducere pentru toate titlurile din Colecția Headline – Adenium”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ștergeTrimite