Codul Bibliei. Semnătura lui Dumnezeu

27.0 lei

SKU: 978-606-742-010-4 Categorie:

Descriere

Volumul Codul Bibliei. Semnătura lui Dumnezeu este singura lucrare care tratează problema codurilor Bibliei din perspectivă ortodoxă.

Prin această lucrare autorul își propune să aducă în atenția cititorului codul Bibliei ca pe o „dovadă incontestabilă, în aceste vremuri de necredință și scepticism, că Biblia este inspirată de Dumnezeu cuvânt cu cuvânt”. Volumul răspunde la întrebările pe care autorul le pune chiar de la început: „Putem avea încredere în Biblie? Ne prezintă Biblia adevărul despre Dumnezeu, omenire și mântuire? Mai este creștinismul credibil? Putem  crede că Iisus Hristos a înviat din morți acum două mii de ani? Este Iisus Hristos singura cale de mântuire pentru omenire? Mai este posibil ca noi să credem că Biblia este Cuvântul lui Dumnezeu inspirat? Este Biblia cu  adevărat fără eroare și demnă de încredere, în ciuda atacurilor în creștere asupra autorității ei? Cine este autorul Bibliei?”.
„Felul cum a fost creată Biblia reprezintă una dintre cele mai mari taine din toate timpurile. Biblia conține șaizeci și șase de cărți scrise de patruzeci și patru de oameni, folosind trei limbi – ebraica, aramaica și  greaca –, în decursul a o mie șase sute de ani. Nicio carte din lume nu a  mai fost scrisă de-a lungul unei asemenea perioade de timp.”

Mai multe despre acest volum pe: Știri pe surseÎndrăznesc să trăiesc sănătos, Literatura pe tocuri, urmăriți evenimentul de lansare a volumului și citiți un fragment din Codul Bibliei. Semnătura lui Dumnezeu.

 

Informații suplimentare

Autor

Protosinghel Teodosie Paraschiv

Data apariției

11/2014

Format

130×200

Pagini

288

Public

publicul larg

3 recenzii pentru Codul Bibliei. Semnătura lui Dumnezeu

 1. Cartea „Codul Bibliei. Semnătura lui Dumnezeu” la preț redus | Codul Bibliei

  […] Cartea poate fi comandată online de la Editura Adenium. […]

  Citește mai mult >
  • Adenium

   Cartile pot fi comandate pe situl http://www.adenium.ro, iar livrarea se face in 24-48 h.

 2. În Postul Paștelui, colecția CHRISTIA are 50% reducere – Adenium

  […] Lucrarea Codul Bibliei. Semnătura lui Dumnezeu, autor Protosinghel Teodosie Paraschiv, aduce în atenția cititorului codul pe care îl conține Cartea Sfântă, ca „dovadă incontestabilă, în aceste vremuri de necredință și scepticism, că Biblia este inspirată de Dumnezeu cuvânt cu cuvânt”. Volumul răspunde cu argumente la aspecte fundamentale, cum ar fi cele legate de credibilitatea Bibliei și a creștinismului, adevărul despre Dumnezeu, omenire și mântuire pe care Cartea îl conține, precum și certitudinea că Iisus Hristos a înviat din morți. Este singurul volum care tratează tema codurilor Bibliei din perspectivă ortodoxă. Cartea este scrisă într-un limbaj ușor de citit, ceea ce o face accesibilă tuturor cititorilor. Scopul declarat de autor este acela de a veni cu un argument științific în apărarea inspirației Sfintei Scripturi. […]

  Citește mai mult >
 3. Carte „Codul Bibliei. Semnătura lui Dumnezeu” la preț redus | Codul Bibliei

  […] Mai multe detalii aflați aici. […]

  Citește mai mult >
Leave Comment
Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ștergeTrimite