Lecții de seducție: o reflecție profundă, din perspectiva celei mai intime fațete personale

22.0 lei

traducător: Angelica Lambru

Stoc epuizat

SKU: 978-606-742-094-4 Categorie:

Descriere

Lecțiile de seducție, în număr de 12 și asociate lunilor anului, relansează fantezia, dar nu ca pe ceva sordid sau murdar, cum se întâmplă de multe ori, ci ca pe ceva pozitiv, curat; o vedem, mai degrabă, legată de seducție sau de reanimarea propriei lumi interioare, pe care o proiectează, în același timp, către ceilalți. Seducția nu are doar o finalitate sexuală. O femeie seduce pentru a fi simpatică, pentru a se simți atrăgătoare sau pentru a putea captiva atenția celor din jur și a se afirma ca lider în relațiile sale de serviciu. Un lider trebuie să fie seducător; de aceea, conceptul de seducție aplicat în această carte implică, în plus, capacitatea de a-l învălui pe celălalt sau pe tine însuți cu aripile unui înger, cu o aură, cu o energie specială care se poate manifesta în chip firesc, deși, în cea mai mare parte, se învață.

Anglica Lambru (traducător): „Pilar Sordo lărgeşte câmpul de semnificaţii al conceptului de seducţie, aplicându-l majorităţii situaţiilor cu care ne confruntăm în viaţa de zi cu zi. Cartea reinterpretează mitul pasiv al aşteptării jumătăţii de portocală arătând că numai o portocală întreagă (o fiinţă întreagă şi sigură pe ea) poate aspira la întâlnirea cu o altă portocală cât mai completă.”

Pe hyperliteratura citiți un fragment din acest volum; recenzii pe bookhub și literatura pe tocuri.

Informații suplimentare

Autor

Pilar Sordo

Data apariției

05/2015

Format

130×200

Pagini

120

Public

publicul larg

2 recenzii pentru Lecții de seducție: o reflecție profundă, din perspectiva celei mai intime fațete personale

  1. Recenzie „Lecții de seducție” de Pilar Sordo – GoodRead.ro

    […] de seducție un sumar al vieții de femeie și poate fi cheia către re-descoperirea de sine. Cartea apărută la editura Adenium te învață mai mult decât să devii seducătoare; te învață să devii […]

    Citește mai mult >
  2. LECȚII DE SEDUCȚIE, DE PILAR SORDO – Adenium

    […] în întregime cronica volumului Lecții de seducție pe […]

    Citește mai mult >
Leave Comment
Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ștergeTrimite