Pachetul lui pentru EA: Destin încarcerat, Varză, Submarinul karmei

58.0 lei

Categorie: Etichete: ,

Descriere

Destin încarcerat, Gheorghe Vîrtosu: Romanul prezintă povestea captivantă a unui tânăr om de afaceri care dansează un tango periculos cu destinul. Lumea se lasă cucerită, pas cu pas, de succesul și forța sa, iar viața pare să-i ofere totul pe tavă. Până într-o zi. Realitatea imediată poate încătușa tot ceea ce ne aparține, dar nu și ceea ce suntem.

Varză, Beatris Serediuc: Romanul este unul din cele două câștigătoare ale Concursului de Debut literar organizat de Adenium în anul 2013, secțiunea Proză. Un roman acid, tragic și ironic în același timp, captivant prin violența imaginilor și a stilului. O scriere despre trei individualități umane captive în nu-ul existențial, pe care și-l asumă ca pe un dat, fără să privească dincolo de zidurile propriei închisori. O carte despre iubire și lipsa ei, despre identitatea pierdută, căutată și regăsită, despre muzică și moarte.

Submarinul karmei, Paul Gorban: ,,E minunat că se mai găsesc suflete atât de încrezătoare în personificare şi metaforă, capabile să dialogheze cu Poezia ca şi cum aceasta ar fi o mamzelă delicată şi sturlubatică, totdeodată” (Felix Nicolau).

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Leave Comment
Fii primul care adaugi o recenzie la „Pachetul lui pentru EA: Destin încarcerat, Varză, Submarinul karmei”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ștergeTrimite