Sare roz de Himalaya cu in și coriandru

5.5 lei

 

Perfectă la gătit (atenție este mai sărată!), băi calde sau pentru inhalații.

 

Sare roz de Himalaya 95%, in 3%, coriandru 2%, ingrediente din cultură ecologică.

Spre deosebire de sarea comercială care este golită de minerale prin procesul chimic de albire, sarea de Himalaya păstrează peste 80 de minerale în compoziție și este bogată în iod.

Beneficiile sunt incredibile: scade tensiunea arterială, relaxează musculatura, purifică aerul, detoxifică corpul de metale grele.

Descriere

Sarea roz de Hymalaia

De ce roz?

Multele nuanțe de roz, roșu și alb sunt un indicator că este bogată în fier și minerale.

Beneficiile Sării de Hymalaia

Iodul– sărurile naturale au un conținut bogat în iod, așa că nu trebuie să fie adăugat artificial.

Cantitatea de Sodiu– va fi mai mica consumând sare naturală.

Sarea himalayană este formată din aceleași componente ca sarea de masă, dar deoarece structura cristalului este mai mare decât sarea rafinată, această sare are prin urmare mai puțin sodiu. (cristalele de sare de mare sau fulgii ocupă mai puțin spațiu pe o linguriță decât boabele de sare de masă foarte rafinate)

Conține peste 80 de minerale și alte componente, printre care: sulfați, magneziu, potasiu, bicarbonate, brom, bor, strontium si flor. (în ordine descrescătoare a cantitatii.

 

Coriandru

 

Știați că:

  • Coriandrueste un condiment folosit in cele mai multe bucatarii, in special in tarile asiatice?
  • Coriandru nu doar adauga un plus de aroma ci este si foarte bun pentru sanatate?

 

  • Previne Cancerul.

Unele substanțe existente în frunze actioneaza ca agenti antioxidanti foarte puternici (ex. beta-caroten, vitamina C, E, ferulic, acid cafeic, kaempferol și quercertin) care ajuta la curatarea radicaliilor liberi din corp, care sunt responsabili de declansarea cancerului. Cercetatorii au demonstrat ca extractele de coriandru prin efectul antioxidativ ne pot proteja de îmbătrânire, riduri și nu doar de cancer.

  • Ajută menținerea diabetului sub control.

Cercetările au arătat că extractul din frunze de coriandru are anumiti compuși care atunci cand sunt eliberati in sânge provoaca insulina anti-hiperglicemica, activitate specifica insulinei, care ajuta la mentinerea nivelului zaharului din sange sub control. Așa că de acum înainte adăugați câteva frunze de coriandru la mesele dumneavoastră și veți ajuta la ținerea glicemiei sub control.

  • Ajută în situații de insomnie

Prezența uleiurilor eterice din frunze are un efect sedativ chiar hipnotic, relaxând sistemul nervos.

  • Scade hipertensiunea arterială (prin acțiunea diuretică și a compușilor colinergici), reduce infecțiile (frunzele au efect antimicrobian, antifungic și antibacterian) și inflamațiile (conține Omega 3 și 6 -în artrite sau umflături rezultatele au fost foarte bune). De asemenea stimulează secreția de vitamin K în organism (importantă în coagularea sângelui).
  • Reduce colesterolul

Multe cercetări au demonstrat ca frunzele de coriandru reduc cantitatile de colesterol și trigliceride din corpul uman. Frunzele au un efect foarte puternic asupra modului in care organismul digera alimentele și absoarbe grasimile, ceea ce il face un medicament perfect natural pentru a mentine nivelul colesterolului sub control.

 

 

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Leave Comment
Fii primul care adaugi o recenzie la „Sare roz de Himalaya cu in și coriandru”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ștergeTrimite