ADENIUM: un exercițiu al excelenței!

Principiile care marchează activitatea Adenium sunt: pasiunea și atenția pentru cartea bine scrisă, pentru superlativul în cultură și știință, pentru implicarea în viața socială a comunității și pentru educația în spiritul valorilor morale. De la activitatea editorială la cea de producție a unor importante evenimente culturale, Adenium parcurge, în fiecare zi, un exercițiu al excelenței.

Adenium propune o ofertă de  carte care conține peste 140 de titluri publicate în format print (peste 70.000 de volume tipărite), ePub și PDF, în următoarele colecții: Punct RO, Anthropos, Colloquium, Biblioteca Gramsciana, Action, Christia, Universalis, Headline, Equilibrium, Discendo, O inimă de Broscuță, BD Junior și Căsuța Fermecată.

Oferta editorială Adenium se regăsește în cele mai importante lanțuri de librării din țară, în marile magazine și pe cele mai accesate platforme online de book retail din România și străinătate (Cărturești, Librarium, Humanitas, Compania de Librării București, Sedcom Libris Iași, Sedcom Libris, Alexandria Librării, Carrefour, Auchan, Cora, Mega Image, www.elefant.ro, www.librarie.net, www.cartionline.net, Amazon.com, Inc., Apple, Inc. iBookstore; Baker & Taylor, Inc.; Barnes & Noble, Inc.; Google Inc.; Kobo Inc.; Nokia Corporation; Overdrive Inc.; Sony Electronics, Inc.).

Participarea constantă la cele mai importante Târguri de Carte naționale și internaționale a însemnat realizarea unor evenimente de excepție și obținerea unor importante premii.

Pe lângă colecțiile de carte pe care le realizează și le susține, ADENIUM editează și promovează revista de cultură contemporană TIMPUL.

 

despre-noi-timpul

www.revistatimpul.ro

Revista de cultură contemporană TIMPUL susţine activităţile culturale, dialogul între oamenii de cultură şi iniţiativele care pot conduce la o schimbare în bine a fenomenului cultural din România. TIMPUL îşi propune să rămână un vector de comunicare şi atitudine în ramura socio-culturală românească.

Ca proces care ne preocupă în permanență, dezvoltarea editorială trebuie abordată din perspectiva actuală, dar cu luarea în considerare a începuturilor: pasiunea pentru carte, cultură și știință. În consecință, Adenium rămâne fidelă principiilor de la care a plecat și își construiește activitatea pe baza ideii de excelență.

Pe lângă activitatea editorială, ADENIUM se implică în viața culturală, printr-o serie de evenimente pe care le produce cu succes și care au devenit deja o tradiție.

 

despre-noi-adenium-start

start.adenium.ro

Scopul Concursului de Debut ADENIUM START este să descopere și să promoveze autori valoroși, încă nedebutaţi în volum, oferindu-le acestora atât posibilitatea de a debuta literar, cât și sprijinul integral în procesul de promovare – publicitate, serviciu de presă, lansări publice.

 

despre-noi-oamenii-timpului

www.oameniitimpului.ro

Campania „Oamenii Timpului” este un eveniment anual organizat de Revista de cultură contemporană TIMPUL în parteneriat cu instituții administrative și culturale, precum și cu instituții academice și economice. Scopul acestei manifestări anuale este acela de recunoaștere publică a acelor personalități și organizații din plan local, național și internațional care contribuie la dezvoltarea culturală și instituțională a spațiului românesc, în spiritul valorilor proprii unei societăți democratice.